hvad handler det om?

Det handler om at få mest ‘bang for the buck’, også som løber. Samtidig skader det ikke at blive lidt klogere på sin sport, både hvad angår fysiologi, historie, videnskab og alle de andre detaljer.

Denne blog er en mulighed for at følge med i mit løbeunivers , læse om konkurrencer, få velunderbyggede råd til mere effektiv træning, mentaltræning,  og grej.

Der vil løbende blive krydret med spydigheder, morsomheder på andres bekostning, myter vil bliver forsøgt aflivet og nye paradigmer indført.

Min egen baggrund for at føre mig frem som selvbestaltet ekspert, kan summarisk ses på http://dk.linkedin.com/in/martinhojgaard

Reklamer

4 responses to “hvad handler det om?

 1. Hej Martin
  Har lige været forbi dourun’s forum og set dit indlæg omkring vores netshop http://www.racegear.dk. Og tak for de rosende ord.
  Du nævner også at butikken er blevet lidt rodet efterhånden, hvilket vi selv er meget bevidste om. Det er meget oplagt også noget vi gerne vil gøre noget ved. Vi har selv nogle indsats områder, men da du nu meldte dig på banen, kunne det være fedt med lidt kritik fra en udenforståene kilde;)

  Så hvid du gider og har tid, ville det være fedt hvis du ville notere os nogle af de ting der springer dig mest i øjene når du besøger vores shop.

  Håber meget at du vil hjælpe os.

  Og så skal du da iøvrigt også have ros for din egen blog.

  Mvh

  Morten Kusk

 2. Hej Martin.

  Jeg vil gerne i dialog med dig mht, et indlæg du skrev om elektrolytforstyrrelser på duorun. Hvilke patienter er det du har erfaring med som har de svære symptomer….

  • Hej Rie
   Stort set alle typer patienter. Jeg har set tidligere raske personer komme galt afsted pga. overdrevent vandindtag eller urtete med vanddrivende effekt, hyppigst for lavt indhold af natrium. Personer i behandling med vanddrivende medicin og/eller ældre personer får ofte problemer med elektrolytforstyrrelser, pimært for lavt kaliumindhold. Aktuelt beskæftiger jeg mig næsten udelukkende med patienter med kræft i urinvejene. Her ser vi ofte nedsat nyrefunktion med forøget kaliumindhold, eller forstyrrelser i knoglestofskiftet, hvilket giver forhøjet calcium.

 3. Hej Martin

  Jeg skal købe nye løbesko og nyt løbeudstyr ind for RunForest.dk. Har du noget der kunne være fedt at få med i shoppen? Kontakt mig endelig 🙂

  Mvh Jens Jakob, RunForest.dk, info@runforest.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s